Αλλάξτε ρεύμα | Συγκρίνετε τιμολόγια

Αλλάξτε ρεύμα

Έχω ψάξει τις τιμές για αρκετές από αυτές τις νέες εταιρίες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και κατέληξα ότι όλες είναι πάνω κάτω ίδιες. Ξεχώρισα όμως την Ήρων. Γιατί:

 • Έχει την καλύτερη τιμή € 0,065 / kW για οικιακούς πελάτες αλλά και επιχειρήσεις.
 • Δεν έχει όριο ή κλίμακες κατανάλωσης. Είναι η ίδια χρέωση για ΟΛΕΣ τις κιλοβατώρες που καταναλώσετε. Αυτή είναι και η κύρια διαφορά με τις άλλες εταιρίες. Άλλες εταιρίες σου λένε για παράδειγμα €0,065…αλλά για τις πρώτες 1000kw, μετά παραπάνω. Και για αυτό το λόγο την επέλεξα και εγώ στο σπίτι μου. Την έχω 2 περίπου χρόνια και είμαι ευχαριστημένος. 30% κάτω από ΔΕΗ
 • Δυνατότητα μηνιαίου λογαριασμού.
 • ΔΕΝ έχει κοινωνικό τιμολόγιο. Μόνο η ΔΕΗ το παρέχει. Καμία άλλη εταιρία
 • Πληρωμή online και δυνατότητα να δείτε τους λογαριασμούς σας μέσω ίντερνετ.
 • Υπόψιν ότι στην Ήρων αλλά και στις άλλες εταιρίες το μόνο που αλλάζει είναι η τιμή την κιλοβατώρας. Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. Εννοώ δημοτικά τέλη, ΕΡΤ, Υπηρεσίες κοινής ωφέλειας κτλ
Πηγαίνετε στην σελίδα

Στο allazorevma.gr μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές της ΔΕΗ με τις υπόλοιπες εταιρίες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και φυσικού αερίου.

Το site allazorevma.gr είναι ο πρώτος διαδικτυακός τόπος στην Ελλάδα που συγκρίνει τα τιμολόγια  ΟΛΩΝ των παρόχων ρεύματος στο σύνολό τους, σε επίπεδο κόστους και όχι μόνο, ώστε σε λίγα λεπτά να δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βρει την καλύτερη λύση γι’ αυτόν. Εμπνευστής της πρωτοποριακής αυτής ιδέας είναι η Clarus ESCo, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και τη λειτουργία του site. Το allazorevma.gr  δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αλλαγής στους συνεργαζόμενους Παροχους. Ο χρήστης συμπληρώνει τη σχετική φόρμα και αυτόματα λαμβάνει σχετικό μήνυμα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.  Επιπλέον, το allazorevma.gr ειναι το μοναδικό site σύγκρισης τιμών ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα που:

 • Συγκρίνει όλα τα διαθέσιμα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος.
 • Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να συγκρίνει με βάση το τιμολόγιο που ήδη έχει (όχι μόνο βάση των προγραμμάτων της ΔΕΗ).
 • Μπορεί να συγκρίνει μόνο τα προγράμματα που τον ενδιαφέρουν βάση φίλτρων.
 • Μπορεί, εάν το επιλέξει, να εμφανιστούν τα αποτελέσματα με Συντελεστή Επιβάρυνσης Ρήτρας Οριακής Τιμής Συστήματος.
 • Υπολογίζει τις τιμές περιλαμβάνοντας  τον αναλογούντα ΦΠΑ (για οικιακούς καταναλωτές).

Τέλος, στο allazorevma.gr θα βρείτε νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα με νέα, απόψεις και συμβουλές σχετικά με την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

Πηγαίνετε στην σελίδα

Με το energy-market.gr, προσφέρουμε στον χρήστη ένα γρήγορο, εύκολο και αντικειμενικό τρόπο για να συγκρίνει την αγορά και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει, βλέποντας αναλυτικά τα προγράμματα και τις προσφορές των μεγαλύτερων παρόχων ηλεκτρικής ενέργεια.

Επιλέξτε εάν θέλετε για ρεύμα στο σπίτι ή στην επιχείρηση. Εισάγετε μερικά στοιχεία όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία

Στην επόμενη σελίδα θα εμφανιστούν όλοι οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας με ταξινόμηση από τον πιο επικερδές για εσάς όπως φαίνεται στο παρακάτω παράδειγμα.

Επιλέξτε τον πάροχο που σας ενδιαφέρει πατώντας στο “Μάθε περισσότερα”

Στο τελευταίο βήμα συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο και ένας εκπρόσωπος επικοινωνεί μαζί σας.

Πηγαίνετε στην σελίδα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
[Σύν.: 2 Μ.Ο.: 5]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *