Βρες την ασφάλεια που σου ταιριάζει

Συγκρίνετε ασφαλιστικές

Το interasco και το είναι μια σελίδα που δίνει προσφορά για ασφάλεια υγείας.

Η Interasco A.E.Γ.Α. ως θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments είναι μια σύγχρονη και ευέλικτη ασφαλιστική εταιρεία με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, διαθέτοντας παράλληλα ένα δίκτυο άνω των 1200 έμπειρων συνεργατών, με ιδιαίτερη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Πάρε ΔΩΡΕΑΝ προσφορά και εξασφάλισε ένα υγιές μέλλον!

– ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικές εξετάσεις
– ΔΩΡΕΑΝ ή με μικρή συμμετοχή απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς
– ΔΩΡΕΑΝ ετήσιος προληπτικός έλεγχος της υγείας σας (check up)
– ΔΩΡΕΑΝ προγραμματισμένες εξετάσεις με χρήση ταμείου
– ΔΩΡΕΑΝ ασθενοφόρο αν κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία
– ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε γιατρούς και εξετάσεις για έκτακτα περιστατικά

Δίκτυο συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα

24ωρη γραμμή υγείας για να προσφερθεί καθοδήγηση και για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.

Πηγαίνετε στην σελίδα

Το insurancemarket συγκρίνει τιμές από πολλές ασφαλιστικές εταιρίες.

Το insurancemarket.gr είναι η μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών από την Νο1 εταιρεία online διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. και αναπτύχθηκε το 2011 από την moneymarket Α.Ε, με όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχος του έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση και επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλή αγοραστική εμπειρία και value for money μέσω της απλοποίησης και της ψηφιοποίησης της διανομής (digital distribution channel) των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων και διαδικασιών.

Το insurancemarket.gr είναι το πρώτο πραγματικό online marketplace όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και στο οποίο ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ασφάλισής του 100% online!

Ο καταναλωτής μπορεί πλέον να κάνει εύκολα και γρήγορα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσει χρόνο και χρήμα, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων μας.

Έχουμε βραβευτεί ως η καλύτερη ηλεκτρονική αγορά (e-market place) (2013), καλύτερες ασφαλιστικές υπηρεσίες (2014), καλύτερη ψηφιακή στρατηγική και καλύτερες b2b υπηρεσίες (2015) από τα evolution awards και είμαστε μέλη του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Μέσω της καινοτομίας και των πρωτοποριακών υπηρεσιών μας, έχουμε εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη online ασφαλιστική αγορά, το μοναδικό brand στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με μέσο ρυθμό ανάπτυξης 2011-2014, άνω του 130%.

Πηγαίνετε στην σελίδα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
[Σύν.: 2 Μ.Ο.: 4.5]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *