Ενοικίαση σκαφών πολυτελείας για διακοπές

Vyra.com Rent a boat

vera.com-rent-a-boat

Υπάρχει μια πολύ ωραία σελίδα που μπορείς να νοικιάσεις μαζί με τους φίλους σου ένα πολυτελές σκάφος, ιστιοπλοϊκό , καταμαράν κτλ για μια εβδομάδα διακοπών πολυτελείας.

Η εταιρία διαθέτει πάνω από 9000 σκάφη σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Γαλλία, Κροατία και Ισπανία. Οι τιμές βέβαια ξεκινάνε από περίπου €2000 για 7 ημέρες. Αλλά εάν είστε παρέα 8+ άτομα τότε δεν είναι πάρα πολύ. Δηλ €2000 / 7 ημέρες / 8 άτομα = περίπου €35 ανά άτομο/ανά ημέρα. Και θα έχετε τα πάντα. Παρακάτω παραθέτω το κείμενο της εταιρίας

Η Καλύτερη Υπηρεσία Ενοικίασης Πολυτελών Σκαφών στην Μεσόγειο

Το Vyra σας εξασφαλίζει ότι θα ζήσετε την καλύτερη εμπειρία ενοικίασης σκάφους στην Μεσόγειο καθ’ όλη την διάρκεια των διακοπών σας.

Το προσωπικό μας επιμελείται της κάθε λεπτομέρειας και σας παρέχει το all inclusive ταξίδι της ζωής σας.

Με ευρύχωρες καμπίνες που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε στο σπίτι σας, θα ζήσετε είτε μία μοναδική απόδραση με την παρέα σας από την μουντή καθημερινότητα, είτε μία αξέχαστη οικογενειακή εμπειρία που θα σας μείνει για μία ζωή.

Διαλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα σκαφών από Lagoon 42 μέχρι 62 πόδια και ιστιοπλοϊκά της κάθε χωρητικότητας και μάρκας, ανάλογα με το τι επιθυμείτε να ζήσετε στις διακοπές σας αυτές, το Vyra μπορεί να καλύψει την κάθε σας επιθυμία.

Από την κοσμοπολίτικη Ibiza μέχρι την Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία στην Ανατολική πλευρά της Μεσογείου, σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τον προορισμό που σας ταιριάζει καλύτερα και να απολαύσετε τις μοναδικές στον κόσμο ομορφιές από το κατάστρωμα του δικού σας πολυτελούς ιδιωτικού σκάφους.

Πηγαίνετε στην σελίδα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
[Σύν.: 1 Μ.Ο.: 5]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *