Επιστροφή χρημάτων από τις φυσικές/online αγορές σας – Cashback

Cashback - Επιστροφή χρημάτων

Το cashback της Lyoness είναι μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία σε 47 χώρες και τελευταία και στην Ελλάδα. Έχοντας μια κάρτα cashback μπορείτε να πάρετε μια μικρή επιστροφή χρημάτων από τις αγορές σας σε φυσικά αλλά και από online καταστήματα.

Η εφαρμογή τους είναι πολύ καλή. Σας εμφανίζει προσφορές από μεγάλα καταστήματα και το πιο σημαντικό έχει χάρτη όπου βλέπετε όλα τα καταστήματα κοντά σας που δέχονται cashback.

Οπότε για παράδειγμα πηγαίνετε στην καφετέρια, παίρνετε έναν καφέ €3, πληρώνετε €3 φυσικά αλλά ζητάτε να κατοχυρώσουν την κάρτα/αριθμό σας. Στην συνέχεια η εταιρία σας επιστρέφει την προμήθειά σας. Αυτές οι προμήθειες ξεκινάνε από 1% φτάνουν το 5%. Συνήθως είναι 3% + 2.5% shopping points.

Η χρήση γίνεται με πολλούς τρόπους. Είτε δείχνοντας την κάρτα, είτε με την εφαρμογή ή απλά αν πείτε τον αριθμό σας στο κατάστημα.

Τι είναι τα shopping points? Ένα μεγάλο κατάστημα βγάζει προσφορά το “τάδε” προϊόν από €50 σε €30 + Χ shopping points.

Και καθώς όπως είπα το σύστημα αυτό είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο στην Ελλάδα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να είστε από τους πρώτους που θα γραφούν και θα γράψουν και άλλους κάτω από αυτούς. Ναι είναι σύστημα πυραμίδας. Παρότι η εταιρία ισχυρίζεται ότι δεν είναι πυραμίδα, εγώ που το δουλεύω εδώ και 1.5 χρόνο αυτό ακριβώς πιστεύω ότι είναι. Αλλά ξαναλέω. Από όλες αυτές τις εταιρίες dealers που δουλεύουν με πυραμίδα, αυτοί που είναι πραγματικά κερδισμένοι και έχουν βγάλει λεφτά είναι αυτοί που γράφτηκαν πρώτοι και μετά γράψαν άλλους. Είναι δηλαδή στην κορυφή της πυραμίδας.

Γι’αυτό και αν κάνετε εγγραφή πατώντας στον δικό μου σύνδεσμο θα βοηθήσετε το site με λειτουργικά του έξοδα.

Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τσεκάρετε τις επιλογές στο τέλος.

Πηγαίνετε στην σελίδα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
[Σύν.: 2 Μ.Ο.: 5]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *