Κέρδισε χρήματα από τις αγορές σου – Pigogo

Το pigogo.gr είναι σαν το apopou.gr. Σου επιστρέφει χρήματα εάν κάνεις τις αγορές σου μέσω των συνδέσμων τους. Είναι πολύ δημοφιλής σελίδα και εύκολη στην χρήση της.

Δημιουργείτε έναν δωρεάν λογαριασμό.

Απλά εισάγετε ένα ονοματεπώνυμο, email και κωδικό.

Βρείτε το κατάστημα που θέλετε.

Μέσα από την σελίδα σας στο pigogo βρείτε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει και πατήστε “Δες περισσότερα”. Θα εμφανιστούν περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα αυτό και τυχόν επιπλέον προσφορές. Πατήστε “Μεταφορά στο κατάστημα”

Ψωνίστε και τέλος.

Εφόσον έχετε μεταφερθεί στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει, πραγματοποιήστε κανονικά τις αγορές σας. Το Pigogo στη συνέχεια θα σας πιστώσει την επιστροφή σας στον λογαριασμό σας στο pigogo. Μόλις συμπληρώσετε €5 σε επιστροφές θα μπορείτε να ζητήσετε μεταφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή αν έχετε viva wallet.

Επιπλέον μπορείτε να συστήσετε έναν φίλο σας και να κερδίσετε €5 για κάθε εγγραφή και εφόσον ο φίλος σας πραγματοποιήσει πάνω από 2 συναλλαγές με συνολικές επιστροφές €3. Η σύσταση είναι εύκολη. Μπορείτε για παράδειγμα απλά να ποστάρετε στο facebook σας το link σας τύπου https://www.pigogo.gr/co/345/209489. Το παραπάνω είναι το δικό μου, οπότε εάν πατήσετε σε αυτό και κάνετε εγγραφή θα κερδίσω και εγώ €5.

Μην περιμένετε να γίνετε πλούσιοι. Είναι όπως τις κάρτες των σούπερ μάρκετ. Κούτσα κούτσα κάτι γίνεται.

Πηγαίνετε στην σελίδα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
[Σύν.: 1 Μ.Ο.: 5]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *